Liga 1

Rapid a cerut rejudecarea deciziei date după incidentele de la Chiajna! Dacă nu se modifică nimic, echipa s-ar putea muta la Ploieşti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 octombrie 2014

Rapid are terenul suspendat două etape după ce un suporter a aruncat o coajă de banană în Wellington la meciul de etapa trecută cu Concordia Chiajna, 0-0. 

Giuleştenii trebuie să joace la următoarele două partide la cel puţin 60 de kilometri de Bucureşti, aceasta fiind decizia Comisiei de Disciplină, asta dacă nu se va modifică decizia în urma unei rejudecări.

Cel mai probabil, Rapid va disputa meciurile cu FC Braşov şi CSMS Iaşi pe fostul teren al Astrei, din Ploieşti, acolo unde a jucat şi anul trecut tot din cauza unei suspendări. Giuleştenii au avut atunci terenul suspendat tocmai după incidentele dintr-un meci cu Gloria Buzău şi au fost nevoiţi să dispute jocul cu Unirea Tărlungeni pe stadionul "9 Mai" din Ploieşti, meci pierdut de Rapid, 0-1. 

Pentru alb-vişinii mai există şi varianta Buzău.

"Decizia comisiei este aberantă şi neregulamentară. Au aplicat nişte articole care nu au nici o legătură cu fapta. Vom ataca această hotărîre şi vom solicita Comisiei de Recurs judecarea în regim de urgenţă a cauzei pentru a putea disputa următoarea partidă pe Stadionul Giuleşti", a spus directorul general al Rapidului, Claudiu Popa.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.