Liga 1

Un rival din Liga 1 a fost la un pas de a semna cu Steaua! Declaraţii surprinzătoare: "Bătusem palma!" » Ce s-a întîmplat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 October 2014

Actualul antrenor al Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă, a fost unul dintre cei mai constanţi fundaşi care au jucat în Liga 1. 

Mihai Stoichiţă a povestit pentru Fanatik cum a fost la un pas ca Isăilă să ajungă la Steaua, însă o accidentare la un meci amical a făcut ca transferul să cadă.  "Lippi" era pe atunci secundul lui Dumitru Dumitriu şi regretă şi acum faptul că nu l-a mai adus pe Isăilă în Ghencea:

"Era foarte bun! Un fundaş dreapta de excepţie! Cluburile se înţeleseseră, a mers cu noi în Italia. Se semnase un precontract. A fost foarte dezamăgit de ce i s-a întîmplat", a spus Stoichiţă.

"M-am accidentat în primul meci, cu Palermo, şi am fost nevoit să iau o pauză de 4 luni. A trebuit să mă întorc la Tractorul, iar apoi am mers la FC Braşov. Vorbisem deja de contract cu oamenii de la Steaua, bătusem palma. Actele erau în Italia pentru a le semna, dar a căzut Steaua.

Ce-i drept, ei m-au ajutat să mă recuperez. Am regrete, cine nu-şi dorea să ajungă la Steaua, aveam 23 de ani. Nu am nici un resentiment faţă de ei, a fost un ghinion al meu, nu are Steaua nici o vină", a recunoscut Isăilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.