Tenis

VIDEO Roger Federer l-a învins pe Novak Djokovici, într-o semifinală senzaţională la Shanghai! Momentul tensionat al partidei

Roger Federer, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 octombrie 2014

Roger Federer şi Novak Djokovici s-au întîlnit pentru a 36-a oară în carieră, de data aceasta în semifinalele Mastersului de la Shanghai. Elveţianul s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4

Foarte agresiv şi stăpîn pe propriul serviciu, Federer a luat primul set, scor 6-4. În al doilea set, elveţianul a apăsat pedala de acceleraţie încă de la primul game, un break pe serviciu sîrbului, după care şi-a apărat serviciul pînă la final.

Un moment mai puţin plăcut între cei doi combatanţi s-a petrecut în al doilea game al meciului, pe serviciul lui Federer. Elveţianul a fost foarte agresiv în timpul punctului, a urcat la fileu, acolo unde Djokovici a avut oportunitatea de a-l pasa uşor. În schimb, sîrbul a trimis o minge violentă fix în corpul adversarului. Federer s-a ferit, iar mingea l-a lovit în spate.

VIDEO CU UN PUNCT PE MUCHIE DE CUŢIT

În finală, Roger Federer va da de francezul Gilles Simon, care a dispus de spaniolul Feliciano Lopez, scor 6-2, 7-6 (1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.