Amicale

S-au jucat cu focul » Dinamoviştii s-au întrecut în ratări în meciul de verificare cu Concordia

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" au folosit pauza competiţională, ieri dimineaţă, pentru a juca un amical, la Săftica, în compania celor de la Concordia Chiajna.

Meciul a fost cu circuit închis, fără public sau presă, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Boubacar (18) a deschis scorul, reluînd cu capul, după o centrare a lui Gavrilă. Welington (43) a egalat, după o fază trasă la indigo, sud-americanul punctînd tot cu o lovitură de cap.

"Băieţii au avut vînă, dar au şi ratat într-o veselie", a povestit Stoican ieri după-amiază pentru Gazeta Sporturilor. Firţulescu şi Bilinski, fiecare de cîte două ori, apoi Matei s-au întrecut în a irosi oportunităţi care de care mai clare. "S-a încărcat bine de tot în această săptămînă, mi-a plăcut cum au răspuns băieţii la antrenamente. Poate de aceea a lipsit clarviziunea în faţa porţii adverse. A rămas să răzbune ocaziile sîmbăta viitoare, în Gruia, cu CFR", a mai declarat Flavius.


Dinamo - Concordia 1-1 (1-1)
Au marcat: Boubacar (18) / Welington (43)
Dinamo: Kovacs - Bărboianu, Nedelcearu, Ad. Popa II, Grecu - Miranda, Boubacar, Elton - Alexe, Bilinski, Gavrilă. Antrenor Flavius Stoican. Au mai jucat: Unguru, Fai, Văduva, Firţulescu, C. Matei, V. Lazăr, Samoilă.


"Trebuie să fim mai atenţi şi pe faza de apărare! Nu ne putem permite luxul să primim goluri, apoi să încercăm să alergăm după victorie"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.