Nationala

Incidente grave în tribune, Răzvan Burleanu surprinde: "Măsurile de securitate şi-au atins scopul" » Victor Piţurcă a chemat un alt fotbalist în locul lui Dorin Goian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 octombrie 2014

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, speră ca România să scape fără suspendare după incidentele de la meciul cu Ungaria, terminat la egalitate 1-1. 

UPDATE / Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat de urgenţă pe Bogdan Mitrea de la Viitorul în locul lui Dorin Goian, care a ieşit accidentat în minutul 5 al partidei cu Ungaria. Cel mai probabil acesta va fi rezervă în următorul meci pe care naţionala României îl va avea în faţa Finlandei.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Nu este o remiză tristă. Pînă la urmă e un punct cîştigat. Trebuie însă să luăm toate cele 3 puncte în Finlanda. E dificil să spunem unde am greşit. Ne-am dorit victoria, dar nu a fost posibil din păcate.

În momentul de faţă băieţii sînt mult mai determinaţi. Ceea ce îmi doresc acum e să avem posibilitatea să jucăm tot cu tribunele pline. Sper să nu primim o sancţiune.

Măsurile de securitate şi-au atins scopul, oamenii şi-au făcut treaba. Sper să nu fim suspendaţi, totuşi, ăsta e gîndul cu care plec de la stadion azi. Poate va fi vorba doar de o sancţiunea financiară.

Goian e într-o situaţie îngrijorătoare, s-ar putea să fie vorba despre o ruptură musculară. El se adaugă deja la absenţele mari pe care le avem, este vorba despre Tamaş şi Marica", a spus Răzvan Burleanu la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.