Liga 1

Invincibil de cînd a preluat Craiova, Sorin Cîrţu anunţă: ”Vrem rezultatul din amicalul cu Pandurii, în campionat, cu Chiajna”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 12 octombrie 2014

Directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cîrţu, a fost mulţumit după victoria, 3-0, cu Pandurii, într-un amical, la Severin, dar a încercat să nu se entuziasmeze peste măsură.

Chiar dacă, de cînd a venit la CS Universitatea, alături de Emil Săndoi, formaţia din Bănie e neînvinsă în partidele oficiale şi de verificare, 6 victorii şi o remiză.

"Ne-a interesat foarte mult perioada de pregătire de la Herculane, de aceea am şi mers pe strategia de a juca în amicalul cu Pandurii cu două echipe, una pentru fiecare din reprize. Important e să învingem, acum, în campionat, ne-am dori un rezultat de tipul celui cu gorjenii, duminica viitoare, contra Chiajnei.

Chiar dacă n-ar fi diferenţa asta, esenţial este să ne apropiem cele trei puncte. Va fi un meci foarte greu cu Concordia, dar nimic nu este uşor. Ne pregătim pentru acest calup de 4 partide de campionat, plus jocul de Cupă", a comentat Cîrţu. Echipa se va întoarce astăzi la Craiova, după stagiul de pregătire de la Băile Herculane.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.