EURO 2016

VIDEO Bild sună alarma în tabăra Germaniei, după eşecul cu Polonia: "Jogi, ce dracu' se întîmplă?!"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tabloidul german îi acuză pe jucători pentru uşurinţa cu care au tratat meciul, ocaziile irosite şi naivitatea din apărare


Cifrele sînt compleşitoare. 28-5 raportul şuturilor la poartă. 65 la sută dueluri cîştigate. Ocazii după ocazii. Toate în favoarea Germaniei. Dar pe tabelă, acolo unde contează, a fost 2-0 pentru Polonia. "Jogi, ce dracu' se întîmplă cu campionii lumii?!", l-a luat de guler tabloidul Bild pe selecţionerul Joachim Low.

Sigur, fără Lahm, Mertesacker şi Klose, retraşi, fără Reus, Ozil, Gundogan şi Schweinsteiger, accidentaţi, e mai greu. "Cu toate astea, în faţa Poloniei, locul 70 în ierarhia FIFA, trebuia să fie de ajuns şi echipa de sîmbătă pentru o victorie", a punctat acelaşi Bild.

Click aici pentru VIDEO!

"Băieţi, treziţi-vă!"
Apărarea leşilor n-a fost de netrecut. Dovadă numărul mare de oportunităţi, irosite de debutantul Bellarabi, Muller, singur cu portarul, sau Podolski ("transversală"). Şi poate că nici golurile nu le-ar fi încasat, dacă portarul Neuer, Boateng şi Durm n-ar fi fost atît de generoşi. Bild ştie însă care-i buba: "Băieţi, treziţi-vă! Mondialul din Brazilia e istorie. A trecut".


16 ani erau de cînd Germania nu mai pierduse un meci "afară" în preliminarii

3 şuturi cadrate au avut polonezii, de două ori mingea s-a oprit în plasa porţii lui Neuer

12 victorii şi 6 remize aveau nemţii în întîlnirile cu Polonia. Sîmbătă a venit primul eşec

Coşmarul Varşovia
Nemţilor nu le prieşte deloc la Varşovia în ultimul timp. Al doilea meci oficial, a doua înfrîngere. Precedentul eşec al Mannschaftului data de la Euro 2012: 1-2 în semifinala turneului, cu marea rivală Italia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.