Nationala

Ilie Dumitrescu indică marea problemă a României contra Ungariei: "Nu am văzut o echipă să cedeze mijlocul terenului aşa cum am făcut noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 octombrie 2014

Ilie Dumitrescu este de părere că naţionala României a fost superioară echipei Ungariei, dar că jucătorii români au căzut din punct de vedere fizic şi suferă la capitolul experienţă.”Această generaţie n-a ajuns la o maturitate sportivă, este fără rezultate în 
spate. În prima repriză, am dominat clar un adversar extrem de modest, foarte slab. Nu au avut nici o ocazie pînă la acea lovitură liberă şi a mai apărut acea greşeală de poziţionare a lui Chiricheş, din care Nikolic putea marca golul al doilea. Am sesizat o echipă care dacă juca trei zile contra noastră nu ne marca. Dar problemele au apărut după pauză, probleme fizice şi psihice”, a declarat Dumitrescu la DigiSport.

”N-am văzut o echipă să cedeze mijlocul terenului aşa cum am făcut noi. Într-un astfel de meci, trebuie să ai mai mulţi jucători implicaţi, care să-ţi facă diferenţa”, a spus fostul internaţional.

”Sînmărtean nu mai putea să meargă, nu să alerge, din minutul 45. Acum, nu ştiu dacă este o problemă medicală acolo sau fizică. A fost singurul jucător care a adus un plus pe partea ofensivă şi Raţ pe stânga, în prima parte. Rusescu nu este activ, nu iese în evidenţă, dar face diferenţa dacă are o oportunitate. Mă aşteptam foarte mult de la Maxim şi de la Chipciu, ambii au prins o zi slabă, aşa că este normal ca Piţi să facă modificări în meciul cu Finlanda”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.