Campionate

33 negru » Un fotbalist suedez s-a stins la 33 de ani, ucis în două luni de o tumoră la creier!

Segerstrom (dreapta, în duel cu torinezul Glik) a lăsat în urmă 2 copii, Teodor și Alvin, și o imensă tristețe

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pontus Segerstrom, căpitanul lui Brommapojkarna jucase ultimul meci pe 31 iulie, cînd a făcut penalty, fiind şi eliminat în turul 3 al EL (0-3) cu Torino. Operat în septembrie, a murit ieri dimineaţă.

Dispariţie fulgerătoare în fotbalul suedez. Pontus Segerstrom şi-a pierdut viaţa la doar 33 de ani, răpus de cancer. Brommapojkarna a anunţat ieri dimineaţă decesul căpitanului echipei.

"O mare dramă! Era un băiat extraordinar, respectat şi iubit de toţi", a declarat şocat preşedintele clubului, Ola Danhard. "Pontus era ca un tată pentru noi", a completat devastat fundaşul Martin Falkebor.

Campion al Norvegiei cu Stabaek, în 2008, Segerstrom aflase pe 11 august că are o tumoră la creier. O lună mai tîrziu s-a operat, dar în zadar! Boala evoluase teribil, fără speranţe. Pe 31 iulie a intrat ultima oară pe gazon.

În manşa secundă din turul trei al Europa League, fundaşul suedez n-a mai apucat pauza: a luat cartonaş roşu după ce a comis un penalty în meciul cu Torino (0-3)!

"Pontus a fost un lider adevărat. Nici nu trebuia să ridice vocea în vestiar" (Stefan Billborn, antrenor Brommapojkarna)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.