Tenis

Ipostaze diferite pentru jucătoarele de tenis care au ajuns la Singapore » Maria Şarapova în sală, Eugenie Bouchard la plajă

Articol de Roxana Fleşeru  —  miercuri, 15 octombrie 2014

Maria şi Eugenie sînt primele jucătoare care au sosit la Singapore pentru Turneul Campioanelor, care debutează luni. Pozele lor de pe reţelele de socializare prezintă două ipostaze diferite.

Cu cinci zile înainte de startul meciurilor de la Turneul Campioanelor, doar două jucătoare au ajuns deja la Singapore. Prima a fost Eugenie Bouchard, care de cînd a aterizat împarte cu fanii săi fascinaţia pentru piscina aflată pe acoperişul hotelului de cinci stele Marina Bay Sands, unde o noapte costă între 400 şi 550 de dolari. Conturile ei de Twitter, Facebook sau Instagram sînt pline de poze cu acest loc.

Ieri, a sosit şi a doua jucătoare a lumii, Maria Şarapova, care s-a pozat în sală, după un antrenament, şi le-a trimis fanilor ei multe zîmbete. În următoarele zile li se vor alătura celor două Serena Williams, Simona Halep, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki. Tragerea la sorţi a celor două grupe va fi făcută vineri, de la ora 12:00, iar meciurile încep de luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.