Nationala

Căpitanul echipei naţionale a tras concluzia după partida cîştigată de "tricolori" » Ce speranţă are de la meciul cu Irlanda de Nord

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 October 2014

Omul care a bifat cea de-a 100-a prezenţă în tricoul naţionalei României, Răzvan Raţ, îşi doreşte ca echipa naţională să nu joace cu stadionul închis în următoarea partidă cu Irlanda de Nord şi spune că Victor Piţurcă înseamnă foarte mult pentru naţională.
"Mă simt foarte fericit că am cîştigat, asta era cel mai important. Nu puteam sărbători un centenar dacă nu aveam sorţi de izbîndă azi. Sînt de două ori mai bucuros pentru că am împlinit 100 de meciuri la echipa naţională şi pentru că am cîştigat cu Finlanda.

Sînt onorat că sînt componentul echipei naţionale. Sper să avem tribunele pline la următorul joc. În această seară am jucat contra unei echipe care ne-a pus de cîteva ori în dificultate, mai ales în prima repriză. N-am apucat să vorbim cu Victor Piţurcă. Pînă la momentul ăsta a făcut foarte multe pentru echipa naţională, el înseamnă foarte mult pentru echipa naţională", a spus Raţ la TVR 1.

Clasament Grupa F
1. Irlanda de Nord 6-1 9p
2. ROMÂNIA 4-1 7p
3. Finlanda 4-4 4p
4.Ungaria 3-3 4p
5. Grecia 1-4 1p
6. Feroe 1-6 0p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.