Liga 1

Steaua pierde un mijlocaş care a cîştigat încrederea lui Costel Gâlcă şi care face cel mai bun sezon din carieră!

Costel Galca dă mîna cu Andrei Prepeliță, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 octombrie 2014

Dezamăgit că nu i s-a propus prelungirea angajamentului, Andrei Prepeliţă a discutat cu mai mulţi impresari, cărora le-a cerut să-i găsească echipă din vară. Dezvăluirea este făcută de ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi!

După ce Steaua s-a despărţit în iarna trecută de Bourceanu şi în vară de Pintilii, Andrei Prepeliţă a reuşit să se impună ca titular în Ghencea.

Mijlocaşul a fost utilizat de Gâlcă în 8 meciuri în Liga 1 şi în tot atîtea în cupele europene, fiind titular de fiecare dată. A absentat numai atunci cînd antrenorul a decis să menajeze o parte dintre titulari.

În plus, media notelor GSP în acest sezon este de 6,25, cea mai mare a lui de cînd este la Steaua.

În precedentele trei campionate, aceasta a fost de 6,00, 5,40, respectiv 5,55. Evoluţiile bune au făcut să ajungă şi la echipa naţională, fiind convocat de Victor Piţurcă pentru "dubla" cu Ungaria şi cu Finlanda.

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi, dar şi din ediţia digitală, ce l-a deranjat pe Andrei Prepeliţă, dar şi declaraţia de dragoste pe care o face Stelei!

1,8 milioane de euro e cota lui Prepeliţă conform site-ului transfermarkt.de. Cînd a venit în Ghencea era evaluat la 1,5 milioane de euro, dar în august 2012 ajunsese să valoreze doar 700.000 de euro




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.