Liga 1

Îl bagă în FALIMENT! Marian Iancu a cauzat un prejudiciu uriaş bugetului de stat, iar acum i se va confisca o sumă incredibilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 October 2014

Marian Iancu, 49 de ani, inculpat în dosarul RAFO, a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă. Fostul patron al celor de la Poli Timişoara s-a predat aseară la Penitenciarul Rahova, la scurt timp după ce poliţiştii au intrat în posesia mandatului de arestare. Acesta va sta în carantină timp de două săptămîni, apoi o comisie a penitenciarului va stabili în ce condiţii îşi va petrece anii de detenţie.

Instanţa a dispus confiscarea de la Marian Iancu a sumei de 232.129.260 de lei (aproximativ 53 de milioane de euro), reprezentînd diferenţa de preţ între marfa de provenienţă ilicită introdusă în circuitul civil şi prejudiciul cauzat bugetului de stat prin neplata TVA-ului şi a impozitului pe profit de 148.934.438 de dolari (aproximativ 118 milioane de euro)  şi 13.133.541 de euro, sume provenind din săvîrşirea infracţiunilor deduse judecăţii.

Totodată, îi vor fi confiscate lui Iancu un teren şi o clădire din sectorul 1, un teren de 3.972 mp din sectorul 2, şi un teren de 178 mp tot în sectorul 1, anunţă Realitatea.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.