Nationala

EXCLUSIV Scandal imens în fotbalul românesc » FRF impune o nouă strategie: cît mai puţini jucători de la Academia Hagi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 octombrie 2014

Liţă Dumitru, cel care a lucrat la "naţionala" sub 18 ani pînă în vară, dezvăluie că antrenorii de la loturile de juniori au primit mesaje din partea şefilor FRF de a nu mai convoca atît de mulţi fotbalişti de la Academia "Regelui"

GSP a aflat numele persoanelor din federaţie care au transmis acest mesaj şi le-a publicat EXCLUSIV în ediţia tipărită a ziarului de astăzi, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat în fiecare zi! Unul dintre cei mai mari aliaţi ai lui Hagi l-a trădat pe Rege!

3 argumente că Academia Hagi e blocată la FRF
1. În luna martie, cînd încă era selecţioner la naţionala sub 18 ani, cea care e acum echipa condusă de Doru Isac, Liţă Dumitru a convocat la amicalul cu Macedonia nu mai puţin de 7 jucători de la Academia Gheorghe Hagi. După ce echipa a fost preluată de Doru Isac, la primele selecţii n-a fost convocat nici un fotbalist de la Hagi, iar la ultima acţiune unul singur, Cristi Manea.

2. În vară, cînd Viitorul a cîştigat titlul naţional, portarul lui Hagi, Cătălin Căbuz, a fost desemnat cel mai bun portar al campionatului, însă acum nu se mai regăseşte în selecţia lotului sub 19 ani.

3. Dragoş Nedelcu, de doar 17 ani, a fost ocolit la selecţie de Doru Isac în condiţiile în care el are valoare pentru selecţionata sub 21 de ani şi a fost selecţionat şi lăudat de Viorel Moldovan, fiind folosit şi la 4-3 cu Muntenegru, şi la 0-8 cu Germania.

Viitorul are un singur jucător la  naţională, deşi e cea mai bună echipă!
La ultimul turneu la care a participat echipa naţională sub 19 ani, selecţionerul Doru Isac a avut un singur fotbalist de la echipele lui Hagi, pe Cristi Manea, fundaş dreapta. Fotbalistul debutase între timp inclusiv pentru selecţionata mare, unde a doborît toate recordurile, fiind cel mai tînăr debutant din istoria României, la ora amicalului cu Albania avînd numai 16 ani şi 10 luni.

Citeşte informaţii incredibile în ziarul de astăzi! Nu rata ediţia tipărită a Gazetei, de unde poţi afla care au fost paşii Federaţiei, reacţia oficialilor şi toate detaliile scandalului!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.