Tenis

FOTO Agitaţie înainte de start » Activităţile de promovare au început deja la Turneul Campioanelor

+4 Foto
Simona alături de micuții din Singapore

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Simona Halep a jucat ieri tenis cu micuţii asiatici, în timp ce Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska şi Serena Wiliams abia au despachetat.

Au mai rămas doar trei zile pînă la startul meciurilor şi doar o zi pînă la tragerea la sorţi a grupelor de la Turneul Campioanelor. O parte dintre cele opt jucătoare se acomodează deja cu fusul orar şi cu atmosfera din Singapore.

Ieri, au ajuns Serena Williams, Agnieszka Radwanska şi Ana Ivanovici. Înainte lor au călcat pe pămînt asiatic Eugenie Bouchard, Maria Şarapova, Simona Halep şi Petra Kvitova.

Pe lîngă antrenamente şi recuperare, jucătoarele care au ajuns mai devreme în Singapore au participat la diverse acţiuni de promovare. Maria Şarapova şi-a lansat bomboanele Sugarpova şi în ţara de 5,4 milioane de locuitori.

"Sînt impresionată de toate facilităţile pe care le avem aici. Mereu îţi doreşti să ajungi printre cele mai bune opt jucătoare ale lumii. A fost un an lung, cu multe turnee şi faptul că pot să devin numărul unul la încheierea lui este un mare privilegiu", a spus Şarapova.

Eugenie Bouchard a participat la o acţiune a sponsorului său Nike, unde a ţinut un discurs în faţa a 600 de femei. Nici Simona Halep n-a avut mai multă linişte, ea a jucat ieri tenis cu copiii din Singapore în cadrul unei acţiuni caritabile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.