Nationala

Moment amuzant la negocierile finale Piţurcă - arabi » "Nea Adi, cel cu motocicleta verde, mai tare ca Wyscout" :)

Articol de Alexandru Răducanu  —  Thursday, 16 October 2014

Au răsuflat primele amănunte «de culoare» de la negocierile decisive pe care Victor Piţurcă le-a purtat în această seară, la un restaurant bucureştean, înainte de a semna cu Al Ittihad pe un an şi 7 luni.Arabii au făcut pentru prima dată cunoştinţă cu stilul Piţi. Sursele GSP.ro povestesc cum antrenorul i-a lăsat fără replică pe partenerii de negociere cînd i-a anunţat că din staff-ul lui va face parte şi un cameraman. 

Reprezentanţii lui Al Ittihad au încercat să-şi explice: "Cum adică, e de la televiziune?". Piţurcă i-a luminat: "Nu, am nevoie de el să-mi filmeze antrenamentele şi meciurile"

Arabii au trecut peste clipele de uluială şi au mai făcut o încercare: "Nu e nevoie să-l luaţi, avem contract cu Wyscout (n.r. firmă italiană de monitorizare a meciurilor şi de analiză a parametrilor tehnico-tactici). Dar Piţi a fost de neînduplecat: "Wyscout? Nu ştiu, nu mă interesează. Eu vreau să am omul meu de încredere"

Printre jucătorii de la lot, cameramanul pe care Piţurcă l-a avut şi la naţională este cunoscut ca "Nea Adi, cel cu motocicleta verde"  .

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.