Liga 1

Bălgrădean sigur pe forţa Băniei: ”Sînt sigur că vom juca într-o cupă europeană”. Ce probleme au oltenii

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 17 octombrie 2014

Craiova vrea să bifeze al 5-lea meci fără eşec în campionat. CS Universitatea joacă duminică, de la ora 16:00, contra Concordiei, iar antrenorul Emil Săndoi se confruntă cu mari probleme, în special în zona defensivă.

Kay şi Izvoranu sînt accidentaţi, nerecuperabili, doar Silviu avînd şanse să mai joace pe acest final de 2014, Brandan este suspendat, iar Bawab şi Andrei Ivan sînt incerţi.

O posibilă surpriză în lot
"Avem nevoie de victorie şi vom face tot ceea ce depinde de noi ca să învingem. Aşteptăm cît mai mulţi suporteri la stadion, să fie alături de jucători. Joacă Universitatea Craiova, nu contează adversarul pe care-l întîlnim", a comentat Săndoi. "Avem fotbalişti ce pot compensa absenţa altora, dar sperăm să nu fim nevoiţi să facem improvizaţii. Mai avem un antrenament, apoi decidem lotul pentru acest meci. Este posibil să fie şi Cîrstea în lot, un tînăr inteligent, cu tehnică bună, cu o lovire excelentă a balonului, care va debuta în scurt timp la prima echipă".

"Concordia vine să se apere"
Şi Cristi Bălgrădean a dialogat cu ziariştii, afirmînd: "Ne aşteaptă un meci greu cu Chiajna, o echipă care vine să se apere. Noi vom face totul ca să învingem. Sper să nu iau gol în nici o partidă, însă nu pot garanta. Îmi menţin afirmaţia că vom juca într-o cupă europeană. Ştiu pe ce mă bazez, ştiu ce băieţi am lîngă mine. Iar dacă voi evolua bine, sînt convins că noul selecţioner va fi cu ochii pe mine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.