Stranieri

Vlad Chiricheş e desfiinţat de fanii britanici: ”E unul dintre cei mai slabi fundaşi din istoria lui Tottenham”

Chiricheș, în tricou alb, pierde din nou prim-planul

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporter reprezentativ Spurs, David Scripps apreciază că apărătorul de 24 de ani e unul din cei mai modeşti pe care i-a văzut în tricoul londonezilor.

Stagiunea trecută, pe vremea asta, Vlad Chiricheş trecea drept cea mai bună achiziţie făcută de Tottenham în intersezon. Astăzi situaţia s-a schimbat cu 180 de grade. Fostul apărător al Stelei a căzut dramatic în ierarhia simpatiilor, după gafele comise la ultimele apariţii în primul unsprezece, şi mai ales în confruntarea cu Beşiktaş (1-1) din Europa League.

Elocvent în acest sens, chestionarul realizat de tabloidul Daily Mirror cu concursul Federaţiei Suporterilor din Premier League. La întrebarea "cine v-a dezamăgit în primele două luni ale stagiunii 2014-2015?", David Scripps, una dintre vocile autorizate ale fanilor Spurs, n-a avut nici o ezitare: "Vlad Chiricheş. De-a lungul timpului am mai avut apărători modeşti. Dar el e unul dintre cei mai slabi pe care i-am văzut în tricoul lui Tottenham.

Pe flancul drept?
"HotspurHQ", site al suporterilor clubului, a lansat şi un subiect de dezbatere, "Mai are Chiricheş vreun viitor la Spurs?". Şi anunţă: "Românul ar putea fi trecut din centrul apărării pe flancul drept, urmare a accidentărilor suferite de «lateralii» Naughton şi Walker. Managerul Pocchetino nu prea are soluţii".

8,5 milioane de euro a plătit Tottenham în august 2013 pentru a-l achiziţiona pe Chiricheş de la Steaua

4 apariţii a bifat Vlad Chiricheş în acest sezon la Tottenham: două în Premier League, două în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.