Liga 1

VIDEO Copiii vitregi » CSMS Iaşi n-a reuşit să-şi asigure primul succes din Liga 1: doar egal cu Botoşani, 2-2

Onduku are patru goluri marcate în Liga 1

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Oamenii lui Ionuţ Chirilă", Coşereanu şi Onduku, au înscris obţinînd un punct, aseară, la debutul lui Napoli în Copou. Nigerianul şi-a lăsat echipa în inferioritate cînd ieşenii visau la victorie.

Golul rapid căzut în startul meciului le-a dat speranţe ieşenilor din tribune că venirea lui Nicolo Napoli va aduce şi prima victorie în acest sezon. Reuşita lui Coşereanu, un "copil" de-ai fostului antrenor, Ionuţ Chirilă, n-a dat însă aripi Iaşiului, care s-a mulţumit să plimbe mingea la jumătatea terenului. Şi cum bannerul afişat de fanii oaspeţilor, "Respect Iaşi", s-a translat în jocul trupei lui Grozavu, liniştea a domnit pînă în minutul 29.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Atunci, Martinus a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri şi a egalat, o reuşită fabuloasă, de clasă. "Aripa" botoşănenilor a fost aproape de o dublă peste cîteva minute.

CSMS a scăpat ieftin
După odihnă, pentru că Vasile Curileac a crezut că pauza continuă şi pe teren a făcut ca gazdele să revină în avantaj, scenariul fiind identic cu cel din prima repriză. Gol rapid, marcat de un alt "copil" al lui Chirilă, Onduku.

Botoşaniul a moţăit apoi minute bune, trezindu-se după eliminarea aceluiaşi Onduku. Codoban a egalat, în minutul 77, după o imensă ratare a lui Martinus, ultimul revanşîndu-se totuşi cu o pasă decisivă. Iar Hadnagy putea da lovitura, dar a irosit o oportunitate imensă, din superpoziţie.

Creţu, înapoi în defensivă
Alexandru Creţu, 22 de ani, a revenit ca fundaş central, o dată cu întoarcerea lui Napoli în fotbalul intern. Fotbalistul este stoper de meserie, iar italianul consideră că dă randament mai bun în această poziţie. Şi la "naţionala" de tineret a fost folosit ca fundaş central. În acest sezon, Creţu a jucat pe toate posturile de la mijloc în sus, chiar şi atacant într-un meci!

"Puteam bate, trebuia s-o facem, dar eliminarea lui Onduku a fost eronată. Nu se poate aşa ceva! Cred totuşi că putem să ne salvăm de la retrogradare" (Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi)

"Îmi pare rău că n-am învins, meritam asta. Dar am revenit de două ori pe tabelă, aşa că trebuie să felicit echipa mea" (Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.