Liga 1

Primul transfer al lui Victor Piţurcă: fostul selecţioner vrea să-l ia pe cel mai vechi jucător al Stelei!

Cristi Tanase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 October 2014

Victor Piţurcă va lua cu el în Arabia Saudită unul dintre jucătorii preferaţi din România. Din cîte se pare, primul care îl urmează pe selecţioner este Cristi Tănase.
Jucătorul va mai rămîne în acest tur de campionat la Steaua, iar apoi va semna pe 3 ani cu Al Ittihad, urmînd ca Gigi Becali să încaseze 3 milioane de euro în schimbul jucătorului.

În vîrstă de 27 de ani, mijlocaşul a venit în vara lui 2009 şi este cel mai vechi jucător din lotul lui Costel Gâlcă. Are 135 de meciuri în tricoul roş-albastru şi a marcat 17 goluri. Tănase a cîştigat două campionate, o Cupă a României şi o Supercupă.

Cristi Tănase a strans 45 de meciuri in cupele europene pentru Steaua, cifra cu care a prins top 10 prezente "all-time" in competitiile internationale in tricoul ros-albastru.

Citeşte în Gazeta Sporturilor de sîmbătă, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat zilnic, de ce mutarea lui Cristi Tănase în Arabia Saudită nu ar trebui să mire pe nimeni, dar şi care au fost calculele Stelei în ultima vreme, vizavi de lumea arabă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.