Tenis

Prezentarea adversarelor Simonei Halep la Turneul Campioanelor » Avantaj cu Ivanovici, n-a mişcat în faţa Serenei

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 octombrie 2014

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor într-o gurpă dificilă, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici.Simona Halep a jucat împotriva tuturor celor trei adversare, singura pe care nu a învins-o fiind Serena Williams.

Serena Williams, 33 de ani

Jucătoarea americană ocupă locul 1 WTA şi este cea mai titrată jucătoare aflată în activitate. Williams a cîştigat 63 de turnee în carieră, dintre care 18 de 
Grand Slam. În acest an, Serena a cîştigat 6 turnee, cel mai important fiind 
cel de la US Open.

Simona Halep s-a întînlit de trei ori cu Serena Williams, iar Halep nu a cîştigat nici o partidă.

Eugenie Bouchard, 20 de ani

Bochard, locul 5 WTA, este la cel mai bun an din carieră. Jucătoarea canadiană de 20 de ani a cîştigat în acest an primul turneu WTA, la Nurnberg. Cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam l-a obţinut la Wimbledon, cînd a disputat finala.

Simona Halep a jucat două meciuri în faţa canadiencei, cîştigînd o partidă. 
Ultima întîlnire dintre cele două a avut loc în acest an, în semifinalele turneului de la Wimbledon, cînd Bouchard a cîştigat în două seturi.

Ana Ivanovici, 26 de ani

Ivanovici, locul 7 WTA, a cîştigat cinci turnee în acest sezon, cel mai importante fiind cele de la Stuttgart şi de la Birmingham. În carieră, sîrboaica a cîştigat un singur turneu de Grand Slam, Roland Garros în 2007.

Simona Halep s-a întîlnit de trei ori cu Ana Ivanovici, românca impunîndu-se de două ori. Ultimul meci între cele două a avut loc turneul de la Mardid, cînd romînca a cîştigat în două seturi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.