Campionate

VIDEO Jose Mourinho SHOW, după victoria cu Palace: ce a scris pe carneţelul unui jurnalist!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 October 2014

Chelsea a cîştigat în deplasarea de la Crystal Palace, scor 2-1, prin golurile lui Oscar şi Cesc Fabregas. Echipa din capitala Angliei este prima în Premier League, la 5 puncte distanţă de Manchester City, campioana en-titre (clasamentul integral aici)

La conferinţa de presă, Mourinho a fost, ca de obicei, exuberant. Întrebat dacă titlul e la orizont, portughezul a barat: "Dacă am juca în alt campionat, da, aş spune fără ezitare. Dar trebuie să fii prost să spui asta în Premier League, unde există atîtea echipe bune".

Chelsea a încasat un gol în ultimul minut de joc, dar elevii lui Mourinho nu s-au pierdut cu firea şi au controlat minutele de prelungire. "Simt că am o echipă mai bună decît anul trecut. E o evoluţie clară. Şi nu spun asta datorită faptului că am cumpărat doi jucători fantastici (Diego Costa şi Cesc Fabregas)". VIDEO CU REZUMATUL CRYSTAL PALACE-CHELSEA

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-a întrebat pe Mourinho care este secretul victoriei cu Palace. Portughezul a izbucnit în rîs şi a cerut un pix pentru a scrie răspunsul: "BIG BALLS". Trimiterea a fost la înfrîngerea de anul trecut, cu aceeaşi Palace, după care Mourinho a scris pe un carneţel cuvîntul BALLS cînd a fost întrebat de ce are nevoie Chelsea pentru titlu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.