Campionate

VIDEO În minutul 87, Liverpool conducea QPR cu 1-0, dar finalul meciului a fost de infarct » 4 goluri în 8 minute de spectacol total

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 octombrie 2014

Liverpool a reuşit să lege două victorii consecutive în Premier League. După 2-1 cu West Brom, azi, "cormoranii" au cîştigat cu mari emoţii meciul din deplasare cu QPR, scor 3-2. VEZI AICI VIDEO!

Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 67, după un autogol de cascadorii rîsului al lui Dunne. Acesta a fost doar startul spectacolului care avea să fie pe final de joc.

În minutul 87, Edu Vargas a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din faţa porţii. Coutinho a făcut însă 2-1 pentru Liverpool peste doar 3 minute, cu un şut pe jos la colţul lung, care nu i-a dat nici o speranţă lui McCarthy.

Cînd toată lumea credea că Liverpool va lua cele 3 puncte, Edu Vargas a restabilit egalitatea, tot cu capul, la colţul scurt.  QPR şi-a dat singură lovitura de graţie în minutul 95. Steven Caulker a punctat şi el în propria poartă, fiind lovit de minge în picior în timp ce alerga să se apere.

În urma acestui rezultat Liverpool trece pe locul 5, cu 13 puncte, însă mai poate cădea o poziţie dacă Manchester se impune mîine pe terenul lui West Brom.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.