Stranieri

VIDEO GladiatoRadu » Ştefan Radu revine după şapte săptămîni şi Lazio cîştigă contra Fiorentinei, 2-0

Cuadrado a scăpat rareori ieri din marcajul lui Ștefan Radu (la minge) în meciul de la Florența

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Recuperat după o leziune musculară, fundaşul român a jucat foarte bine şi l-a ţinut ieri în frîu pe Cuadrado, deşi a riscat să fie eliminat după o intrare dură la columbian.

Revenire triumfală reuşită de Ştefan Radu în efectivul lui Lazio. Indisponibil după prima etapă, de la 1-3 cu Milan, fundaşul român a lăsat în spate leziunea musculară şi a securizat flancul stîng în duelul de ieri cu Fiorentina de pe Artemio Franchi. Iar trupa lui Pioli a legat al treilea succes (2-0).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Şi ce adversar complicat a avut Radu! Vitezistul Cuadrado, pe care l-a stăpînit, făcînd chiar uz de toate mijloacele. Ştefan a fost ofensiv şi a ajutat mult construcţia, mai ales în prima parte, în care biancocelestii au controlat jocul şi au deschis logic scorul. El a şi creat primul pericol în careul lui Neto (Tătăruşanu doar rezervă), centrarea lui găsindu-l demarcat pe Mauri, care n-a cadrat însă.

Schimbarea lui Mauri (58) i-a adus banderola de căpitan. Dar şi grijile s-au înmulţit. Radu a riscat mult în minutul 71, într-o fază critică. Driblat de Cuadrado, a fost obligat să-l doboare pe linia de fund. Fault între "galben" şi "roşu". Arbitrul Perruzzo nu a fost aspru, lăsîndu-l să termine partida, pe finalul căreia Lulici a făcut 2-0.

"Radu s-a întors ca un lider. A urcat mult în prima repriză şi după pauză s-a limitat să acopere banda cu competenţă, evoluînd foarte motivat" (Agenţia lalaziosiamonoi.it)

CIFRELE LUI RADU
1 şut la poartă
1 ocazie creată
31 de pase - 24 reuşite
2 faulturi comise
1 cartonaş galben

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.