Liga 1

Scandal înainte de startul partidei Stelei cu U Cluj » Arme albe, gaze lacrimogene, bastoane, torţe şi bătaie!

La România - Ungaria, steliștii s-au bătut între ei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii din Peluza Sud au venit cu un întreg arsenal pirotehnic şi au dorit să intre la "Nord", ca să continue răfuielile cu "colegii" lor, începute la România - Ungaria, dar Jandarmeria a intervenit în forţă.

Un meci liniştit, aşa cum se anunţa Steaua - U Cluj, a fost prefaţat de evenimente reprobabile, desfăşurate în afara stadionului. În jur de 400-500 de suporteri ai roş-albaştrilor, de la Peluza Sud, au ajuns la stadion cu o oră înainte de startul partidei şi au dorit să intre în arenă şi să stea în cealaltă peluză, acolo unde stau de regulă cei de la Peluza Nord. Motivul? Să continue bătăile începute în timpul meciului România - Ungaria.

Jandarmeria, care avea informaţii că fanii de la "Sud" nu vor ocupa peluza destinată lor, i-a oprit şi le-a cerut să se supună unui control corporal riguros. În urma acestuia au fost descoperite în jur de 70-80 de torţe, petarde şi alte materiale pirotehnice! A fost momentul în care ultraşii au reacţionat şi au dorit să intre cu forţa în arenă. Oamenii legii au fost nevoiţi să apeleze la bastoanele din dotare, chiar şi la gaze lacrimogene pentru a potoli spiritele.

Suporterii nu doar că n-au reuşit să intre la "Nord", dar n-au mai ajuns deloc în stadion. Mulţi dintre ei au plecat acasă, iar alţii au fost luaţi cu forţa de Jandarmerie şi duşi într-un ţarc improvizat în spatele arenei, unde au fost legitimaţi şi le-au fost luate datele pentru le fi aplicate amenzi contravenţionale şi a le fi întocmite dosare penale. Doi dintre ei au fost duşi imediat la Secţia de Poliţie fiindcă asupra lor au fost gasite arme albe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.