Liga 1

Haihui în Centrul Vechi! Un jucător al Stelei şi-a făcut de cap cu vin şi whisky pînă la 4:30 dimineaţa » Reacţia fotbalistului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 October 2014

Florentin Pham-Huy şi alţi trei prieteni şi-au făcut de cap duminică dimineaţă în localurile din centrul Bucureştiului. 

Neinclus în lotul Stelei pentru meciul cu U Cluj, jucătorul de 17 ani s-a distrat în Centrul Vechi, unde se pare că a întrecut măsura.

Acesta a fost surprins petrecînd în club în jurul orei 2:00, iar un bodyguard i-a cerut buletinul pentru a vedea cîţi ani are, iar cînd a văzut că nu este major l-a dat afară.

Nu s-a terminat aici aventura mijlocaşului adus de la Juventus Bucureşti în această vară. Mai multe detalii puteţi citi în Gazeta Digitală!

Recunoaşte ieşirea, dar nu şi incidentele
Jucătorul a recunoscut azi că a fost în acea zi în centrul Bucureştiului, însă dezminte cele întîmplate după ora 4:00.

"Am fost in oras sambata seara cu mai multi prieteni de varsta mea, insa nu am stat dupa miezul noptii si, in nici un caz, nu am consumat bauturi alcoolice. Imi pare rau ca se scriu astfel de lucruri despre mine, fiindca toti oamenii care ma cunosc stiu ce fel de persoana sunt.

Eu incerc sa ma pregatesc cat mai bine la Steaua si sunt recunoscator acestui club si staff-ului tehnic pentru faptul ca am fost inclus in lotul echipei mari", a declarat acesta pentru site-ul oficial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.