Liga 1

Helmuth Duckadam a găsit cauzele pentru absenţa suporterilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 October 2014

Chiar dacă Steaua este pe primul loc în Liga 1, fanii stelişti nu se înghesuie la stadion, nici măcar în meciurile din Europa League.
Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, este de părere că fanii nu vin la stadion din cauza incidentelor de la ultimele meciuri, dar şi din cauza 
comodităţii acestora.

"Lumea s-a îndepărtat de la stadion, preferă să fie comodă. Cred că ultimele incidente, atît de la meciul România-Ungaria, cît şi de la meciul nostru cu Universitatea Cluj, îi sperie pe oamenii care nu au bani să meargă la tribuna 1.

Excesul de zel al forţelor de ordine i-a îndepărtat pe suporteri. Şi pe mine au vrut să mă ducă la secţie, la un meci pe Ghencea, cînd eram cu Viorel Turcu. Poate nici fotbalul din Liga 1 nu mai e aşa atractiv. Lumea preferă să stea acasă să vadă Real Madrid şi Barcelona", a declarat Duckadam la televiziunea sportro.

Oficialul stelist a declarat că Gîlcă are probleme de lot, mai mulţi jucători fiind indisponibili pentru meciul cu Rio Ave, de joi.

”Noi avem mai mulţi accidentaţi. Varela are entorsă, Luchin a venit cu entorsă de la echipa naţională, iar Chipciu acuză dureri foarte mari. Aşteptăm antrenamentul oficial ca să vedem cine va putea juca, dar cred că Alex Chipciu are şanse mici”, a mai declarat fostul portar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.