Nationala

Gabriel Torje, iritat de atenţia care i se dă stelistului: "Nu e normal ca peste tot să se scrie doar de Sînmărtean. Nu e corect să ni se ia nouă din merite"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 octombrie 2014

Gabriel Torje îl atacă pe Lucian Sînmărtean, considerînd că se vorbeşte prea mult despre fotbalistul Stelei, în loc să se discute despre întreaga echipă.

"Se vorbeşte prea mult de Sînmărtean. E un jucător bun, dar nu e normal ca peste tot să se scrie doar de Sînmărtean. Toţi am luptat pentru a cîştiga meciurile în care a jucat şi el. Nu e corect să ni se ia nouă din merite. Eu sînt prieten cu Lucian, chiar ne înţelegem bine", a spus Torje la Digisport.

Cu Lucian Sînmărtean pe teren, naţionala României a oferit spectatorilor şi telespectatorilor jocul superb de altădată. Fotbalistul Stelei a dat o pasă lungă către Raţ, iar acesta a întors pînă la Rusescu, atacantul reuşind să deschidă scorul în partida cu Ungaria, care din păcate s-a terminat 1-1. Sînmărtean a fost scos de pe teren la începutul reprizei secunde, iar în finalul jocului, ungurii au egalat.

Numărul 17 din naţionala pregătită pînă de curînd de Victor Piţurcă a contribuit decisiv şi la victoria din meciul cu Finlanda, scor 0-2. Sînmărtean a fost omul care a dat cele două pase de gol lui Bogdan Stancu şi, totodată, fotbalistul care a scos al doilea cartonaş galben pentru Ring.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.