Stranieri

Un român va fi primul străin proprietar de club în Emirate? » A fondat o echipă şi vrea să îl aducă pe Ilie Balaci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Robert Trif, 35 de ani, fost jucător la Aurul Brad, acum impresar de top în Emirate, îl vrea pe Ilie Balaci la noua sa echipă, Athletic Dubai.

Hunedoreanul Robert Cristian Trif (foto, dreapta), 35 de ani, aflat de 14 ani în Dubai, devenind unul dintre cei mai importanţi impresari din Asia, ar putea fi primul proprietar străin al unui club din Emirate. Aşteaptă doar ca noua grupare, Athletic Dubai (favorit ca antrenor este Ilie Balaci), să fie acceptată de federaţie în liga secundă.

"Am un proiect pe termen lung, vreau să cîştig titlul în cinci ani", a declarat Trif, care a fondat în 2010 agenţia de manageriat sportiv Euro World Sports Agency. Şi a intermediat transferurile tuturor jucătorilor şi antrenorilor români din zona arabă. Plus venirile lui Maradona (Al Wasl, 2011) şi Raul (Al Sadd, 2012).

Trif a jucat fotbal în echipa oraşului natal, Aurul Brad, la 16 ani era titular la seniori, a dat probe în 1998 la Steaua şi CFR Cluj, apoi a plecat în Ungaria, la Csepel (D2). Înainte de a fi forţat să renunţe la carieră din cauza unei accidentări grave.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.