Liga Campionilor

VIDEO şi FOTO Performanţă în grupele Ligii Campionilor! Şahtiorul lui Mircea Lucescu a bătut record după record

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 octombrie 2014

Etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor a oferit două scoruri fluviu la sfîrşitul primei părţi a jocului.

După primele 45 de minute, Şahtior a condus cu 6-0 în deplasarea de la Bate Borisov, iar Bayern Munchen a înscris 5 goluri în prima repriză de pe terenul Romei.

Astfel, echipa ucraineană a stabilit recordul de goluri marcate într-un meci din deplasare pe parcursul primelor 45 de minute, urmată de formaţia din Germania.

Şi pe contul de twitter oficial al Ligii Campionilor a fost remarcată performanţa echipei lui Mircea Lucescu.

Totodată, e prima dată cînd se marchează 21 de goluri înainte de pauză în aceeaşi zi în toată istoria Ligii Campionilor.

Reuşitele din prima repriză ale formaţiei antrenate de Mircea Lucescu au purtat semnăturile lui Alex 11', Adriano 27' penalty, 37', 40', 44' şi Douglas 35'. De partea cealaltă, pentru Bayern Munchen au înscris Robben 9', 30', Gotze 24', Lewandowski 25' şi Muller 36'.

Cu trei goluri în 7 minute, Luiz Adriano a înscris cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Campionilor. Acesta l-a egalat pe Lionel Messi şi la numărul de goluri marcate într-un meci de Liga Campionilor, cei doi fiind singurii jucători care au reuşit să înscrie 5 goluri într-un joc în această competiţie.

Vezi VIDEO cu golurile marcate de Bayern Munchen

Vezi VIDEO cu golurile marcate de Şahtior

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.