Nationala

Critici acide la adresa lui Cosmin Olăroiu şi Ladislau Boloni: "E o blasfemie să-i pui pe ei înaintea lui Mircea Lucescu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 October 2014

După plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională s-au vehiculat mai multe nume pentru preluarea băncii tehnice a "tricolorilor", printre care Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf, Dan Petrescu sau Mircea Lucescu.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, nu este de acord ca primii patru antrenori să fie puşi înaintea lui "Il Luce" şi îi critică pe aceştia.

"Nu înţeleg cum e posibil să fim prostiţi aşa pe faţă?! De fiecare dată sînt rostite aceleaşi nume de antrenori care, în primul rînd, nu antrenează la nivel înalt. Să nu-mi spună mie cineva că, vai Doamne!, ce performanţe are Olăroiu, sau mamă ce face Reghecampf la arabi! Nu ştiu cine tot aduce în discuţie numele lor şi nu mă interesează.

Iarăşi, sînt dezamăgit de Dan Petrescu, un tehnician care a demonstrat într-un fotbal puternic. A preferat să se ducă şi el acolo. Păcat, trebuia să rămînă măcar aici, în România. Şi nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie!

Chiar nu are nimeni curajul să o spună?! Ce înseamnă asta? Nea Mircea trebuie adus la naţională. Nu vorbesc de Mircea Lucescu neapărat, pentru că e greu de adus. Dar chiar de Ioan Andone nu a auzit nimeni?! A luat titluri şi cupe în România cu două echipe. A antrenat la echipe din Europa, este în circuit", a spus Rednic pentru ziarulring.ro.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.