Europa League

Gest superb de fair-play făcut de oficialii lui Celtic pentru doi jucători ai Astrei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 October 2014

Fatai şi Yahaya nu au primit în primă fază vizele pentru Marea Britanie, însă pe parcursul zilei de ieri s-a rezolvat această problemă.

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, a declarat că problema a fost rezolvată şi datorită oamenilor de la UEFA, dar şi a oficialilor lui Celtic, aceştia oferind o mînă de ajutor în obţinerea vizelor celor doi jucători.

"După ora 12:00 voi intra în posesia paşapoartelor şi vizelor jucătorilor. La ora 14:00 vom decola spre Glasgow. Există o societate acreditată care se ocupă cu vizele. Ea se află la Varşovia. Am intervenit prin UEFA, prin clubul Celtic şi oamenii au fost de acord să ne acorde vizele.

Eliberarea unei vize durează pînă la 3 luni de zile. Două echipe de fotbal n-au primit vize pentru Marea Britanie. Primele demersuri le-am făcut în data de 3 septembrie. Atunci m-am prezentat la ambasadă pentru a lua informaţii şi ei m-au trimis la acestă firmă. Marea Britanie are nişte reguli speciale în UE", a spus Lazăr la televiziunea sportro.

Astra va juca joi în deplasare la Celtic într-un meci din grupele Europa League, de la ora 22:00, în direct pe televiziunile Digisport, sportro, Dolcesport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.