Tenis

Serena Williams şi-a făcut autocritica după înfrîngerea în faţa Simonei Halep: "Am avut o prestaţie jenantă! Simona m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, special pentru ea"

Foto: Reuters

Articol de Luminiţa Paul  —  Wednesday, 22 October 2014

Serena Williams a înregistrat în faţa Simonei Halep cea mai dură înfrîngere, 0-6, 2-6, din 1998 încoace, cînd a pierdut1-6, 1-6 cu Joanette Kruger.
"Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa!

Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine.

M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat.

Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucînd atît de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri cîştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei.
Cu siguranţă nu sînt sută la sută, dar sînt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei.

Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea", a declarat Serena Williams după meciul din Grupa roşie a Turneului Campioanelor. 

Citeşte şi: Singurul ziarist de presă scrisă aflat în Singapore, Luminiţa Paul, despre emoţiile victoriei fantastice a Simonei: "Halep are carne de leoaică, a cîştigat pentru că a crezut şi nu s-a intimidat. Uriaş!"

Simona, nu vrei să candidezi? SENZAŢIONAL! Cea mai mare victorie din carieră pentru Simona Halep! A DEMOLAT-O pe Serena în două seturi, 6-0, 6-2

Prima reacţie a Simonei după victoria superbă în faţa Serenei: "A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.