Liga 2

Sporting Club Vaslui a intrat oficial în insolvenţă » A fost numit un administrator judiciar

Articol de Cristian Lapa  —  Wednesday, 22 October 2014

Tribunalul Vaslui a decis că Sporting Club Vaslui a intrat oficial în insolvenţă. Aceeaşi instanţă a numit şi un administrator judiciar, care a preluat frîiele clubului.

Tribunalul Vaslui a admis cererile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) şi a societăţii Comprest, patronată de Adrian Porumboiu, de deschidere a procedurii generale a insolvenţei împotriva Sporting Club Vaslui, numind, totodată, un administrator judiciar, care să se ocupe de destinele clubului.

"Admite cererea formulată de AJFP Vaslui. Admite cererea formulată de SC Comprest SA. Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei SC Sporting Club SA. Numeşte administrator judiciar provizoriu pe Estconsult IPURL Huşi", se arată în soluţia pronunţată de Tribunalul Vaslui.

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a retras în primăvara acestui an licenţa Sporting Club Vaslui şi a decis retrogradarea în liga a doua pentru sezonul 2014-2015.

Din lipsă de jucători, clubul vasluian a refuzat participarea în liga secundă. Formaţia vasluiană a ocupat pozitia a cincea în clasamentul Ligii I la finalul sezonului 2013-2014, loc care îi permitea să participe în preliminariile Ligii Europa, editia 2014-2015.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.