Europa League

Alţii profită de Steaua! :) În timp ce la meciurile de acasă Steaua nu mai atrage suporteri, adversarii scot bani frumoşi graţie roş-albaştrilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Militarii" suferă fiindcă Rio Ave nu e un adversar cu nume important, care să atragă o asistenţă mare. ASA, următorul adversar din campionat, face o afacere excelentă graţie reputaţiei roş-albaştrilor.

Steaua rămîne un nume bun pentru mobilizat suporterii din provincie. ASA Tîrgu Mureş beneficiază duminică, în faţa campioanei, de un bun prilej pentru profit. Exact ce îi lipseşte Stelei la partida de azi cu portughezii.

"Cred că Rio Ave nu e un nume mare, de aceea oamenii nu se înghesuie să meargă la meci", a comentat Lăcătuş "criza de public" a fostei sale formaţii.

Campioana în exerciţiu rămîne un nume mare, cel mai mare din Liga 1, şi adversarele profită cînd o primesc pe stadionul lor. ASA a scumpit biletele special pentru jocul pe care-l va avea duminică împotriva Stelei.

50 de lei un tichet la peluză, între 60 şi 100 de lei la tribune! La un joc normal din campionat, un bilet pentru peluză pe stadionul Trans-sil e doar 20 de lei!

5 lei costă cel mai ieftin bilet la meciurile pe care Steaua le joacă acasă în campionat, de 10 ori mai puţin decît vor plăti duminică mureşenii ca să-i vadă pe roş-albaştri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.