Nationala

Avertisment de la Mircea Sandu pentru Răzvan Burleanu: "Nu e uşor să lucrezi cu Mircea Lucescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 octombrie 2014

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, îl avertizează pe Răzvan Burleanu despre felul lui Mircea Lucescu de a lucra. "Naşul" e de părere că o venire a lui "Il Luce" pe bancă ar reprezenta un mare avantaj pentru România. 

"Dacă poate să le pregătească pe amîndouă, foarte bine. Eu nu sînt adeptul unui dublaj. Şi eu la un moment dat am gîndit-o, acum vreo 4 ani.

Chiar dacă antrenorul de naţională nu lucrează zilnic pe teren, el trebuie să lucreze zilnic în contactul pe care îl are cu jucătorii, cu reprezentanţii cluburilor.

Dacă Mircea îşi dă acordul, ar fi foarte important pentru echipa naţională. Meciul cu Irlanda de Nord nu va fi uşor, e principala contracandidată pentru locul 1.

Dacă reuşim să nu pierdem, păstrăm şanse clare pentru a printre unul dintre primele două locuri. Dacă batem, ne înscriem pentru locul 1. Lucescu cînd era la Dinamo le făcea pe toate.

E un om foarte meticulos, foarte pretenţios. Nu este uşor să lucrezi cu el. Se aşteaptă ca toţi să fie aşa cum e el", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.