EURO 2016

UEFA a tăiat în carne vie după ”Cazul Drona”, de la meciul Serbia-Albania! UPDATE » Verdictul în cazul România - Ungaria se dă luni!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 octombrie 2014

UPDATE » UEFA trebuia să dea azi şi verdictul pentru cazul România - Ungaria, dar decizia a fost amînată pentru luni.

Partida dintre Serbia şi Albania, disputată pe 14 octombrie la Belgrad, a fost întreruptă din cauza unor incidente între jucătorii ambelor echipe, suporteri şi forţele de ordine.

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis ca meciul să nu se mai rejoace, iar Albania să piardă cu 3-0 la masa verde. De asemenea, Federaţia Albaneză de Fotbal a primit o amendă de 100.000 de euro, potrivit site-ului uefa.com.

Ambele Federaţii au anunţat că vor face recurs la decizia UEFA.

"Decizia comisiei UEFA este ciudată şi inacceptabilă. Federaţia albaneză va face apel pentru a obţine cele trei puncte", a declarat secretarul feneral al forului din Albania, Ilier Shulku", potrivit Mediafax.

Şi naţionala Serbiei a avut de suferit după acest meci. Sîrbii vor pierde trei puncte şi vor trebui să dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise. De asemenea, Federaţia Sîrbă de Fotbal a fost amendată cu 100.000 de euro.

VEZI AICI FOTO ŞI VIDEO DE LA MECIUL SERBIA-ALBANIA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.