Tenis

Corespondenţă din Singapore » Simona Halep a răspuns speculaţiilor: ”Cine crede că aş fi făcut vreo înţelegere ca s-o scot pe Serena Williams nu mă cunoaşte!”

Articol de Luminița Paul (din Singapore)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Simona Halep a spus că a intrat ieri pe teren pentru a cîştiga meciul şi nu pentru a face jocuri


Calculele pentru Grupa Roşie erau mult mai simple decît cele pentru Grupa Albă, Simona ştiind de joi că are asigurat locul în semifinale. Mai rămînea de stabilit doar poziţia în clasament, dacă era 1 sau 2. În cazul unei victorii în două seturi a Anei Ivanovici, cea eliminată din grupă ar fi fost Serena Williams. Halep a fost întrebată dacă a auzit ceva, dacă a primit vreun mesaj dinspre tabera americancei. "Nu, nimic de genul acesta. Ştiam că dacă pierd 3-6, 3-6 ea era eliminată. Nu m-a interesat. Nu mi-e frică să joc din nou contra Serenei. Nu mi-e frică de nimeni din circuit. Şi dacă ne întîlnim iar peste cîteva zile şi mă bate 6-0, 6-0 nu va fi nici o tragedie", a spus Halep. "Cine crede că aş fi făcut vreo înţelegere ca s-o scot pe Serena nu mă cunoaşte! Fiecare zi e o nouă zi. Eu vreau doar să joc cît pot de bine, să fac tot ce se poate în ziua şi în meciul respectiv. De aceea, contra Anei am încercat tot ce am putut".

S-a simţit obosită, după peste două ore de joc? "Deloc. A fost un meci lung, dar uneori ai nevoie şi de aşa ceva, te poate ajuta pentru ziua următoare". Aseară, şi-a făcut recuperarea, masajul şi exerciţiile. Nu şi băile cu gheaţă încercate de Aga. "Eu le evit. Am fost şi răcită cînd am venit aici, aşa că nu mi-ar prinde bine", a încheiat Simona.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.