Tenis

Curg felicitările pentru Simona Halep: "Este un lucru incredibil. Va cîştiga din nou cu Serena Williams"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 October 2014

Au curs felicitările pentru performanţa Simonei Halep, care a ajuns în finala Turneului Campioanelor, în minutele de după jocul cîştigat în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. Printre persoanele care au vorbit s-a numărat şi Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei de Cupă Davis a României.

"Este un lucru incredibil. Radwanska a schimbat tactica, a încercat să facă ceva, dar din fericire nu i-a ieşit. Simona a stat foarte bine tactic, a fost foarte agresivă. Radwanska a fost fără şansă astăzi. Trebuie să aibă un «mental» mult mai bun decît al Serenei în finala de mîine. Cred că amîndouă vor avea de arătat un tenis de mare clasă.

Să ai o asemenea jucătoare e un lucru extraordinar. Simona este un exemplu şi o persoană deosebită în echipa de Cupă Davis", a spus Alina Tecşor la Dolcesport.

Şi fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, a comentat performanţa româncei: "Radwanska nu joacă atît de rapid pentru a face faţă Simonei. Sînt convins că Simona va cîştiga din nou în faţa Serenei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.