Liga 1

VIDEO Împiedicaţii » Ceahlăul şi CSMS Iaşi s-au încurcat reciproc, 2-2, în lupta pentru salvare

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

CSMS Iaşi rămîne fără victorie, chiar şi cu al treilea antrenor din acest sezon, după 2-2 cu Ceahlăul


Iaşiul chiar nu poate să cîştige, orice s-ar întîmpla! Nou-promovata nu a bătut pe nimeni în 12 etape. E la al treilea antrenor, Napoli, după ce i-a sacrificat pe Lăcătuş şi pe Chirilă. Şi joacă din ce în ce mai bine, dar degeaba. A condus pentru a doua rundă consecutiv, dar a înregistrat rezultate identice, 2-2 cu Botoşani şi cu Piatra Neamţ. Dar un punct în situaţia în care se găsesc albaştrii nu înseamnă nimic, doar încă o rundă petrecută în subsol.

Click aici pentru VIDEO!

Novac şi golgeterul retrezit, Wesley, apropiaseră minunea, dar trupa lui Napoli a picat de tot în partea a doua a jocului. A alergat din ce în ce mai puţin, s-a retras şi n-a fost capabilă să conserve avantajul.

Cîrjan şi Mîndruşcă au înscris de două ori, cu noroc de fiecare dată, şi au mai anulat o şansă de victorie a Iaşiului. Pentru Ceahlăul, remiza e decentă, ai lui Florin Marin rămîn la mijlocul clasamentului.

"Am făcut greşeli în apărare, aşa am ratat victoria. E complicată situaţia noastră, dar ştiam că e aşa de cînd am acceptat postul"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Atitudinea a făcut diferenţa astăzi. În prima repriză n-am fost deloc concentraţi, am luat două goluri din două centrări, apoi am schimbat foaia"
Florin Marin, antrenor Ceahlăul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.