Campionate

Luis Enrique îşi apără elevii: ”Nu a fost diferenţă mare” » Ce spune despre Luis Suarez şi penalty-ul lui Pique

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 octombrie 2014

Luis Enrique şi-a apărat elevii, după ce aceştia au pierdut cu 3-1 în faţa Realului, pe Santiago Bernabeu.

”Nu a fost diferenţă mare. Am început bine. Apoi am încasat un gol şi ei şi-au creat ocazii. Înainte de asta, puteam face 2-0 şi să ne detaşăm, dar n-am reuşit. Realul a cîştigat meritat însă. Noi nu ne-am mai creat ocazii, 2-1 a venit după o strategie de care au profitat şi 3-1 după o eroare clară. E clar că avem rivale la fel de bune ca noi sau chiar mai bune. S-a văzut azi”, a declarat antrenorul catalanilor.

Tehnicianul Barcelonei nu l-a criticat pe Pique, care a făcut penalty-ul din care Ronaldo a egalat. ”Cine nu aluneca? Lovitură de la 11 metri fără dubii. Nu are nimic de-a face cu experienţă”, a punctat Luis Enrique.

Antrenorul catalanilor a vorbit şi despre evoluţia lui Luis Suarez. ”Nu regret că l-am folosit ca titular. A făcut mai multe decît mă aşteptam. A jucat bine, cu ritm. L-am schimbat din motive care ţin de pregătirea fizică, se aştepta la alt tip de meci. Nu o partidă în care să fim atît de slabi în apărăre. Asta trebuie să corectăm, dacă nu reuşim ne va costa scump, cum s-a întîmplat azi”, a spus Enrique.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.