Liga 1

VIDEO Selfie cu clasamentul » FC Botoşani a urcat pe locul 4, după 3-0 cu Rapid!

Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Botoşănenii îşi pot face poză cu clasamentul: au ajuns pe locul 4 după victoria de aseară cu Rapid, 3-0


Ar fi fost o minune ca giuleştenii să nu piardă în Moldova pentru că Marian Rada a avut mari probleme de lot înaintea acestui joc, în special în apărare. Mera, Tînc şi Alexandru Coman erau suspendaţi, iar Lung şi Săndulescu, accidentaţi. În aceste condiţii, antrenorul Rapidului a fost nevoit să improvizeze în defensivă.

Click aici pentru VIDEO!

Nici n-a văzut bine Vali Negru cum e să fie stoper că scorul a fost deschis de botoşăneni. Martinus l-a întors pe Savin în careu şi a şutat cu sete (8). Oaspeţii n-au arătat nimic, chiar dacă a revenit printre ei căpitanul Pancu, şi gazdele au controlat jocul. Ngankam a dublat avantajul, profitînd de o ezitare a întregii linii de fund a alb-vişiniilor (24). Pancone a trimis două şuturi de la distanţă, dar fără emoţii pentru Botoşani, şi asta a fost tot ce-a putut Rapidul în primele 45 de
minute.

După pauză, Iacob a făcut penalty, iar Vaşvari n-a avut milă de Drăghia şi tabela a arătat 3-0 (54). Hadnagy, Batin, Fulop, Martinus şi, mai ales, Ngankam au irosit şanse bune de a majora scorul. Giuleştenii au continuat în aceeaşi notă, adică una de corigenţă! Astfel, chinurile Rapidului continuă, iar alb-vişiniii continuă să spere în salvarea de la retrogradare. Numai că mai aproape sînt botoşănenii de Europa, aceştia ajungînd pe locul 4 în clasament.


42 de zile au trecut de cînd Rapidul a marcat ultima oară. S-a întîmplat cu U Cluj, 2-1, pe 14 septembrie. De atunci, giuleştenii au bifat 3 înfrîngeri şi 2 remize

Criticaţi de Săpunaru
Cristi Săpunaru, fostul internaţional român, a fost invitat în studioul Look TV, unde a analizat jocul. Fundaşul român, mare suporter al Rapidului şi care în prezent se pregăteşte cu alb-vişiniii, nu s-a ferit să-i critice pe giuleşteni: "E o echipă prea moale! E inadmisibil să nu arate măcar puţină răutate pe teren, parcă ar fi o formaţie resemnată, împăcată cu soarta ei. Dacă vor contiua aşa, cred că vor ajunge în Liga a 2-a".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.