Liga 1

VIDEO După ce a marcat în meciul cu ”şepcile roşii”, Bogdan Mitrea dezvăluie: "Am visat să joc la U"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marcatorul golui secund al Viitorului din meciul de sîmbătă, Bogdan Mitrea, a început fotbalul la Universitatea, dar nu a evoluat niciodată pentru echipa mare.

Căpitanul Viitorului, Bogdan Mitrea, 26 de ani, născut la Cluj, spune că echipa apropiată sufletului său este U Cluj. "Am visat de mic copil să îmbrac tricoul Universităţii Cluj. Am fost în tribune pe vechiul "Moina", am fost apoi copil de mingi şi visam să joc într-o zi la echipa mare. Din păcate, nu s-a putut", a declarat Bogdan pentru stiridesport.ro.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Mitrea a povestit şi relaţia pe care o are cu "Regele" Hagi: "M-am simţit bine aici din prima, am cîştigat încredere. Gheorghe Hagi e un om extraordinar şi mi-a dat multe sfaturi utile. Dînsul mi-a spus să bat loviturile libere şi să trag la poartă mai mult, iar acum am deja 3 goluri în actualul sezon. E un om extraordinar, vorbeşte foarte mult cu noi, ne explică de fiecare dată ce trebuie să facem, ne dă cele mai bune sfaturi. E o onoare să lucrez cu el".

700.000 de euro valorează Mitrea, conform transfermarkt.de

"Sînt un fan al fotbalului italian şi mi-ar plăcea să joc acolo într-o zi. Mai am însă mult de muncit. Dar sînt încrezător în forţele mele" (Bogdan Mitrea pentru ştiridesport.ro)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.