Liga 1

FOTO + VIDEO DESFIGURAT! Costel Gâlcă a făcut toate schimbările în doar 7 minute din prima repriză! Raul Rusescu a ieşit plin de sînge

Captură LookTV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 October 2014

Steaua a avut un început de meci incredibil  la Tîrgu Mureş, iar Costel Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele 3 schimbări după doar 28 de minute. 

VEZI VIDEO CU ACCIDENTĂRILE LUI RUSESCU ŞI KEŞERU!

Iasmin Latovlevici s-a accidentat, acuzînd dureri musculare şi a fost înlocuit de Paul Pîrvulescu în minutul 21. Şi Keşeru s-a accidentat, fiind lovit cu piciorul în cap de Ousmane N'Doye şi a fost înlocuit de Raul Rusescu în acelaşi moment.

Jucătorul împrumutat de la Sevilla nu a rezistat însă prea mult. La prima fază a fost lovit cu cotul în figură de Mureşan. Cu pometele drept spart, Rusescu a cerut schimbarea şi Breeveld a intrat în minutul 27.

Istvan Kovacs i-a arătat doar cartonaşul galben lui Gabi Mureşan, fotbalist recunoscut pentru intrările sale dure.

Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu au ajuns la spital

Cei doi jucători ai Stelei au fost transportaţi la spital imediat după ce au fost schimbaţi. Rusescu va trebui să fie îngrijit după tăietura de sub ochi, în timp ce Claudiu Keşeru avea probleme de vedere după lovitura primită în cap.

Oficialii Stelei i-au cerut explicaţii lui Istvan Kovacs pe tunelul de la vestiare, toţi avînd aceeaşi dilemă, de ce nu a fost eliminat Gabi Mureşan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.