Campionate

Bulgăr de colaps » Antrenorul lui ŢSKA Sofia a leşinat după ce a fost lovit cu un bulgăr de zăpadă aruncat din tribună

Stoicio Mladenov, 57 de ani, din 2012 la ŢSKA, prăbuşit în zăpada de pe pista arenei

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi fost izbit în cap cu o piatră?", a întrebat furios tehnicianul Stoicio Mladenov. Care a fost transportat pe braţe la vestiare. Şi-a revenit, s-a întors pe teren şi ŢSKA e lider cu 7 puncte avans.

Un nou derby exploziv în Bulgaria. Înaintea meciului, 57 de fani au fost arestaţi. Voiau să pătrundă pe stadion înarmaţi cu pietre, cuţite şi macete. Totul a fost confiscat, iar huliganii au ajuns în dube. Însă pericolul nu trecuse în ninsoarea sofiotă.

În minutul 7, Stoicio Mladenov era în picioare, chiar în faţa băncii. Nu şi-a imaginat cît de mult riscă. Un ultras a făcut un bulgăr de zăpadă, l-a bătătorit bine şi a aruncat spre antrenorul lui ŢSKA. L-a ţintit direct în cap.

Mladenov s-a clătinat, prăbuşindu-se în mormanul alb de pe pistă. Colaps! Leşinase cu capul în zăpadă. S-a trezit din coşmar cîteva zeci de secunde mai tîrziu. "Ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi fost izbit cu o piatră?", a întrebat el după meci.

Dus pe braţe la vestiar, şi-a revenit şi s-a întors imediat pe teren. Era tot 0-0. S-a terminat 3-0, o victorie în deplasare ce poate fi decisivă. ŢSKA e prima, cu 7 puncte înaintea lui Ludogoreţ, şi vrea primul titlu după 7 ani.

Buş, gol şi assist. Golgeter!
Sergiu Buş, 21 de ani, ex-CFR, nu a fost convocat de Iordănescu pentru "dubla" cu Irlanda de Nord şi Danemarca, dar e golgeterul campionatului bulgar. Atacantul lui ŢSKA a înscris şi sîmbătă, la 3-0 cu Levski, reuşind şi o pasă decisivă. Are 8 goluri în 13 etape. "Mă bucur de fiecare dată cînd marchez împotriva lui Levski", a spus Buş.

"Cît să-i mai suportăm pe fanii lui Levski? Daţi-i afară! Mîine, cineva va muri. Asta aşteptăm?" (Stoicio Mladenov, antrenor ŢSKA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.