Liga 1

VIDEO Premieră: GSP dă nota 0 unui arbitru! » Istvan Kovacs a făcut praf meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0! Iată fazele

+5 Foto
Tănase a ajuns primul la minge, iar Stăncioiu l-a faultat, în timp ce Rusescu a ieșit cu fața tumefiată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru prestaţia penibilă şi părtinitoare pe care Kovacs a avut-o aseară, Gazeta Sporturilor a decis să-i dea nota 0. Este pentru prima dată în istoria ziarului în care un "central" primeşte un astfel de calificativ, deşi intervalul de notare e între 1 şi 10.

"Centralul" a avut aseară două erori capitale, ambele împotriva Stelei: nu l-a eliminat pe Mureşan, care i-a spart faţa lui Rusescu şi n-a văzut un penalty la faultul lui Stăncioiu asupra lui Tănase.

În minutul 28, arbitrul Kovacs a comis prima eroare majoră. N-a văzut faultul de o violenţă extremă comis de Gabi Mureşan asupra lui Rusescu: cot aplicat direct în faţă, care i-a spart obrazul atacantului Stelei, care tocmai intrase în locul lui Keşeru, accidentat şi el de N'Doye.

"Centralul" a scos doar cartonaşul galben, deşi toţi jucătorii Stelei i-au arătat arbitrului faţa plină de sînge a lui Raul. Rusescu n-a mai putut continua şi în locul său a intrat Breeveld.

Şi în repriza a doua, Kovacs a intervenit brutal în desfăşurarea meciului. A apreciat greşit duelul dintre Stăncioiu şi Tănase. A văzut simulare şi i-a dat " galben" stelistului, dar reluările au arătat altceva: portarul a faultat şi s-ar fi impus 11 metri pentru Steaua.

Kovacs l-a iertat şi pe Sepsi în minutul 77 de o eliminare. Fundaşul l-a faultat pe Sînmărtean din spate, dar nu a primit cartonaş galben, care ar fi fost al doilea după cel încasat în minutul 27. În schimb, l-a eliminat pe Pîrvulescu, deşi stelistul trebuia să primească doar un cartonaş galben pentru un fault din spate.

VIDEO cu gafele arbitrului!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.