Liga 1

INTERVIU Ousmane N'Doye a pus mîna pe telefon şi l-a sunat pe Keşeru! » "Frate, aşa fac steliştii de fiecare dată cînd pierd"

FOTO: Gandul.info

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 27 October 2014

Ousmane N'Doye l-a lovit aseară pe Claudiu Keşeru cu genunchiul în cap, iar atacantul Stelei nu a mai putut continua jocul. 

Într-un interviu acordat azi pentru site-ul GSP.ro, senegalezul spune că a pus imediat mîna pe telefon şi l-a sunat pe atacantul Stelei, despre care are numai cuvinte de laudă.

- Ousmane, ce s-a întîmplat aseară, a fost un meci cu nervi mulţi.
- Steaua nu ştie să piardă, am cîştigat 1-0, frate, dar ei mereu cînd pierd se iau de arbitraj, mereu găsesc o scuză, ce înseamnă asta. M-am obişnuit, aşa e în România. Mereu fac acelaşi lucru. Ce înseamnă asta? Fotbalul se joacă pe teren, să lase protestele.

- L-ai lovit pe Keşeru...
- Am văzut şi eu pe reluări după meci. Îl apreciez mult pe Claudiu, nu l-am sunat să-mi cer scuze pentru că n-a fost nimic intenţionat. Eu l-am sunat pentru că îmi place de el, e un jucător foarte bun, de echipă naţională. El a înţeles că nu a fost nimic intenţionat. Eu mă grăbeam să recuperez mingea. 

- Ştii că a ajuns la spital?
- Am aflat aseară, imediat am cerut numărul lui. Dar nu i-am dat cu genunchiul, simţeam dacă îl loveam cu genunchiul, pentru că eu am jucat cu dureri acolo, aş fi simţit. L-am atins în alergare cu piciorul. Eu sînt fair play, recunosc dacă lovesc, dar aici n-a fost nimic intenţionat.

- După meci ai fost eliminat...
- Eu nu contest arbitrajul, niciodată nu o să vorbesc despre vreo decizie. Am fost să salut arbitrul şi ei erau acolo toţi să ceară explicaţii. N-am lovit pe nimeni aşa cum s-a spus. Mie nu îmi place să fac aşa ceva.  M-a eliminat, asta e, respect decizia! Şi noi am fost loviţi aseară, dar nu am protestat niciodată, astea sînt deciziile, trebuie respectate.

- Aţi bătut Steaua şi CFR, vă gîndiţi la cupele europene?
-  Nu frate, noi o luăm pas cu pas. Vrem să cîştigăm fiecare meci iar după ultima etapă vom vorbi. Atunci sperăm să fim cît mai sus şi vedem! Ne dorim să avem un parcurs cît mai bun.

"Am văzut că antrenorul Stelei acuză că s-a vorbit în maghiară? E o prostie! Cum să acuzi aşa ceva. Eu vorbesc bine engleză, dacă vorbeam în engleză era altceva? La cupele europene nu se vorbeşte în altă limbă cu arbitrul, nu văd vreo problemă", Ousmane N'Doye, mijlocaş ASA Tîrgu Mureş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.