Liga 1

Declaraţii incendiare ale lui Helmuth Duckadam despre Kovacs, Iordănescu şi N'Doye » Preşedintele Stelei îi desfiinţează pe toţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 octombrie 2014

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, i-a făcut praf pe Istvan Kovacs, Ousmane N'Doye şi Anghel Iordănescu, fiind extrem de nervos după înfrîngerea echipei sale de la Tîrgu Mureş, 0-1. 
...despre Kovacs: "Pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decît lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pămîntului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti", a zis la DolceSport.

...despre N'Doye: "Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N'Doye. Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie pînă acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi"

...despre Iordănescu: "Anghel Iordănescu nu va trage un semnal de alarmă. Nu mă bazez pe acest lucru. Nu a luat niciodată apărarea foştilor componenţi ai Stelei care au cîştigat Cupa Campionilor".

"Tîrgu Mureş nu are nici o vină. Sînt alte jocuri. Se pare că încă sînt echipe foarte puternice, chiar dacă nu mai sînt conduse de oamenii din trecut. Mă refer la o echipă care a fost în mai multe rînduri campioană".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.