Liga 1

Steliştii acuză: "Nu credeam că în 2014 se poate întîmpla aşa ceva Stelei. A fost odios, ca într-un film cu gangsteri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 October 2014

Oficialii Stelei sînt nemulţumiţi de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, de la meciul cu ASA Tîrgu-Mureş, 1-0, cînd le-a fost refuzat un penalty, iar Kovacs nu a eliminat doi jucători de-ai lui Cristi Pustai.

Steliştii îl acuză pe Kovacs că i-a lasat pe adversari să joace agresiv şi că nu a avut un arbitraj corect.

"Arbitrajul a fost odios. Ni s-a luat dreptul de a fi arbitraţi corect. Nu credeam că în 2014 se poate întîmpla aşa ceva împotriva Stelei. A fost ca într-un film cu gangsteri, cînd intră peste tine în casă şi îţi omoară familia, iar tu nu poţi face nimic. Aşa ne-am simţit si noi. Apreciem că cei de la Federaţie şi Ligă au luat poziţie împotriva lui Kovacs, dar punctele nu le primim înapoi. Miclos Naghy şi Istvan Kovacs au vorbit cu Sepsi doar în maghiară”, a declarat Marius Ianuli, team manager Steaua, la televiziunea Sportro.

Marius Ianuli acuză şi modul agresiv în care au jucat cei de la Tîrgu-Mureş, care a dus la accidentarea mai multor stelişti.

"Echipa este decimată. Rusescu are fractură de orbită, iar Keşeru are comoţie. Tănase, Sînmărtean, Varela şi Papp sînt accidentaţi, dar nu grav. Au leziuni. Jucătorii de la Tîrgu-Mureş au jucat agresiv pentru că li s-a permis, dar nu ei sînt vinovaţi. Doar N'Doye este vinovat pentru că tot meciul a provocat jucătorii Stelei, pentru că urmează jocul cu Dinamo", a declarat team managerul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.