Liga 1

S-a întors roata » Steaua este cea mai dezavantajată echipă din Liga 1, după ce sezonul trecut a beneficiat de cele mai multe greşeli pro

Articol de Adriana Brujan  —  marţi, 28 octombrie 2014

Erorile comise de Istvan Kovacs la meciul dintre ASA Tîrgu-Mureş - Steaua, 1-0, nu sînt singurele greşeli făcute împotriva Stelei, în acest sezon.
Sezonul trecut, după 12 etape, cîte au trecut şi acum, clubul din Ghencea era preferatul arbitrilor. Raportul erorilor era atunci de 9-1 şi o plasa pe Steaua 
pe primul loc, urmată de Dinamo, 8-1. La finalul sezonului trecut, arbitrii au făcut 20 de greşeli în favoarea Stelei şi doar şase împotriva.

Acum, totul s-a schimbat, iar roş-albaştrii au ajuns pe ultimul loc, cu o singură eroare pro şi nu mai puţin de şase împotrivă!

Pe primul loc în topul echipelor ajutate de arbitri este ASA Tîrgu-Mureş, cu opt greşeli pro şi nici o greşeală împotrivă, urmată de Petrolul cu trei greşeli pro şi Astra cu două greşeli în favoarea giurgiuvenilor.

Mai multe detalii despre erorile de arbitraj şi Istvan Kovacs găsiţi în ediţia tipărită sau puteţi răsfoi ediţia digitală a ziarului AICI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.